Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Nabídka vánočního cukroví


Vložil(a) Eva Rákosníková
Datum zveřejnění 12.8.2019 11:12
Kontaktní telefon 604595706
Kontaktní e-mail LRakos@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Ústí nad Orlicí

Cena 350,00 Kč

Text inzerátu

Dobrý den,
nabízím pečení domácího vánočního cukroví. Peču již cca 30 let a používám především domácí suroviny – mám svoje domácí vajíčka, marmelády si vyrábíme z vlastního ovoce (jahodové, třešňové, rybízové a další podle sezony a ovoce). Používám české máslo a kvalitní čokoládu.
Letos se chystám péct linecké cukroví všemožných tvarů (slepované domácí marmeládou, ale i neslepované, v případě zájmu zalité čokoládou, ozdobené ořechy nebo mandlí), banánky, vanilkové rohlíčky, kokosky, různé krémové košíčky a dortíky, kuličky Rafaelo s mandlí, vosí hnízda, kávová zrna, mini věnečky se šlehačkou, pařížské rohlíčky, ořechové rohlíčky, marokánky s kandovaným ovocem nebo čokoládou, cukroví s marcipánem. Pokud by byl zájem o jiný druh, je možné se domluvit, stejně tak udělám mix od všeho.
Cena za 1 Kg cukroví je 350 Kč. Osobní předání v České Třebové, Ústí nad Orlicí a blízkém okolí, případně se nějak domluvíme. Jinak lze poslat i poštou (kvalitně zabalené), poštovné se odvíjí od velikosti zásilky. Prosím kontakt emailem: LRakos@seznam.cz, případně tel.: 604 595 706.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Služby jednotlivcům.
Nezvládáte splácet své dluhy a nevíte jak dál, volejte »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).