Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Mary popp’s centre - dětské centrum jazyková akademie


Vložil(a) Zbyněk Severa
Datum zveřejnění 22.10.2011 20:55
Kontaktní telefon 775708777
Kontaktní e-mail info@kouzelnachuva.cz
Kategorie Ostatní dětské věci
Okres Pardubice

Cena

Text inzerátu

Jsme zařízení pro batolata, děti předškolního věku a děti mladšího školního věku ( doporučený věk dětí od 6 měsíců do 8 let ) s celoroční otevírací dobou a kapacitou pro cca 20 dětí ( 5 batolat, 17 dětí předškolního věku ). Nabízíme různé varianty docházky Vašich dětí k nám do denního centra.

Centrum má ve svém harmonogramu denních činností zahrnuty tvůrčí, zájmové a vzdělávací aktivity. Jedná se o speciální kroužky, jazykové kurzy a tématické akce, které mohou děti absolvovat v rámci návštěvy dětského centra.
Disponujeme moderně a podnětně zařízenými prostorami o rozloze cca 100m2, které zahrnují hernu/denní místnost s prostorem na stolování, odpočinkovou místnost, učebnu, sociální zařízení splňující všechny hygienické normy, šatnu a kuchyňku.
Dále můžeme využívat zahradu přímo v areálu budovy, kterou chystáme speciálně zařídit a uzpůsobit jako dětské hřiště. Pro děti i dospělé připravujeme různé animační programy, dětské dny, narozeninové oslavy, společné výlety a mnoho dalších překvapení.
Najdete nás v centru města s nedalekým prostorem pro bezproblémové parkování a stylově zařízenou nekuřáckou kavárnou v těsné blízkosti centra.

MARY & POPP’S CENTRE
Adresa: třída Míru 65, Pardubice 530 02
IČ: 288 22 188
Tel.: +420 775 708 777
Tel.: +420 775 707 877
Email: info@kouzelnachuva.cz
Web: http://www.kouzelnachuva.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Trápí vás nemoc vašich dětí?
Super sada pro holčičku do školy - »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).