Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Uv lampa pro váš bazén - elecro spectrum hybrid


Vložil(a) Servis bazénů Brno
Datum zveřejnění 4.7.2018 10:43
Kontaktní telefon 724130323
Kontaktní e-mail konecny.brno@email.cz
Kategorie Zahrada
Okres Brno-město

Cena 19 700,00 Kč

Text inzerátu

Spectrum Hybrid je nově nastupující generací úpravy bazénové vody za pomoci UV záření. Poskytuje bezpečné prostředí v čisté vodě a likviduje mikroorganismy, jako jsou jsou bakterie, viry, chloraminy a patogeny, které jsou ve vodě.
Označení Hybrid je odvozen od použití dvou metod pro úpravu vody - klasického UV záření a technologie hydroxylových radikálů. Tyto jsou v podstatě molekulou vody s odstraněným atomem vodíku, což způsobuje, že molekula je vysoce těkavá a reaktivní. Výjimečná mobilita molekul, které vyplňují reakční komoru, vede ke zničení znečišťujících látek v jejich cestě. Jakmile hydroxylový radikál reaguje se znečišťující látkou, převede jej zpět na vodu. Spectrum Hybrid využívá podobnou technologii jako Quantum, ale s podstatně nižší účinností hydroxylových radikálů.
Aby byly jednotky Spectrum Hybrid připraveny pro rychlou instalaci do stávající sestavy, jsou dodávány spolu s průtokovým spínačem + indikátorem životnosti lampy (životnost 9 000 hod.); nebo s digitálním ukazatelem životnosti lampy a inteligentním dávkovacím čerpadlem.
Více informací získáte na tel. 724 13 03 23 nebo na našich stránkách http://www.elecro.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Hlína, zemina bez kamení - zdarma
Uv lampa - elecro quantum »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).