Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Milenecký azyl české budějovice


Vložil(a) Jaroslav Srba
Datum zveřejnění 2.4.2024 14:33
Kontaktní telefon 721589838
Kontaktní e-mail azylpromilencecb@seznam.cz
Kategorie Ubytování
Okres České Budějovice

Cena 720,00 Kč

Text inzerátu

Milenecký azyl České Budějovice, ve výborně dostupné, a přesto velice diskrétní lokalitě města, můžete si zde užít a zapomenout na starosti všedních dnů, diskrétní parkování uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti zdarma.

Azyl pro milence České Budějovice není prioritně určen jen mileneckým párům (žena a muž), ale také pro (dva pány) nebo (dvě dámy). Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry.

Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte kvalitních služeb diskrétního ubytování v azylu pro zamilované.

Hodinové hotely České Budějovice je to pravé, co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější erotické sny v příjemném intimním prostředí.

Azyl pro milence a zamilované v Českých Budějovicích nabízí diskrétní 3 hodiny ubytování pro intimní společné milenecké chvíle, v příjemném prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.

sponzorované odkazy

Fotografie

icon icon icon icon


upravit inzerát

« Ubytování české budějovice - levný penzion
Penzion minor levné ubytování české budějovice »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).