Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Somatodrol - velké svaly


Vložil(a) Oldřich Kopecký
Datum zveřejnění 1.3.2016 14:53
Kontaktní telefon 731624910
Kontaktní e-mail suprmarket@suprmarket.cz
Kategorie Ostatní sportovní vybavení
Okres Praha 10

Cena 599,00 Kč

Text inzerátu

Chcete velké svaly a pořád se nedaří? Nabízím výhodně k prodeji výživový doplněk Somatodrol. Jedná se o doplněk stravy, který je v České republice 100% legální a bezpečný. Neudělá všechnu práci za Vás, ale hodně Vám pomůže dostat se k vysněnému cíli - velkým svalům. Receptura je nejpokročilejší na trhu, protože dodá vašemu tělu suroviny, takže samo produkuje víc testosteronu a růstového hormonu přirozeně a bez vedlejších účinků anabolických steroidů.
Tyto hormony jsou pro růst svalů a spalování tuku klíčové. Naše receptura hormonálních aktivátorů vám umožní získat svaly, které chcete, za rekordní dobu. Mám k dispozici několik výhodných balení. Web: http://www.suprmarket.cz/cz-detail-901853734-somatodrol-podporuje-tvorbu-testosteronu-a-rustoveho-hormonu.html

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Vibrační plošina vibrogym insportline alex
Domácí posilovna »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).