Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


štěňata rotvajlera s pp


Vložil(a) Krásenský Lumír
Datum zveřejnění 15.3.2011 09:41
Kontaktní telefon 739463639
Kontaktní e-mail schwarzengluck@seznam.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Opava

Cena

Text inzerátu


Chovná stanice rottweileru vom Schwarzen Glück nabízí štěňata ze zahraničního špičkového krytí.OTEC:IVO CORDIS -Champ.CAC,CWC,CACIB,BOB.MATKA:HOLIDAY GERIX - CAJC, CWC, CAC, r. CAC, VTml, VTmezi., VTO, Národní vítěz,BOB.RTG-negativní u obou rodičů.V rodokmenu jsou využití přední nejkvalitnější psy a feny z několika zemí.Mnoho Championu,Inter/Championu,vítězu evropy i světa.Předpoklad velmi kvalitních štěňat,budou vychována v rodině,s kontaktem na lidi.Je to německá krevní linie vom Kümmelsee - po psech-Ch.Lewis Kümmelsee, Ch.Xedor Kümmelsee. Holiday je matkou naší nejmladší fenky Ashley vom Schwarzen Glück,pokračovatelkou naší chovné stanice, která letos zakončila uspěšnou karieru v juniorech získaním titulu Junior Champion Polska.Vyhrala mnoho výstav v třídě mladých,získala také titul - BIS junior. Zároveň složila zkoušky ZOP na plný počet bodů 100 ze 100.Byla vyhlášena vítězem zkoušek z 9 učastníku.Ashley složila úspěšně i další zkoušku PT 1 .Z 200 možných bodů získala 195 a ztratila jen 5 bodů,takže zkoušky absolvovala opět na výbornou a byla vyhlášena na 2.místě z 13.ůčastníku,kde byla pouze bod za vítězen zkoušek.
Kryjeme pouze v zahraničí a jen velmi kvalitními psy s výbornými výsledky a genetikou, na které si zakládáme. Krycí psy si pečlivě vybíráme.Jen do kvalitních podmínek.Nezávislou návštěvu uvítáme.Odběr štěňat v půlce března.RTW se věnujeme 19 let.Více informací na tel:+420 739463639 nebo www.schwarzengluck.euweb.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Jorkšírský teriér
Bearded collie - štěníci s pp »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).