Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Beauceron - fenky štěňátka s pp


Vložil(a) Kristýna Špačková
Datum zveřejnění 9.6.2015 12:39
Kontaktní telefon 724306122
Kontaktní e-mail kikii@centrum.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Praha-východ

Cena 12 000,00 Kč

Text inzerátu

ChS Heart Boyard prodá 2 poslední nádherné fenečky plemena Beauceron. Štěňátka ihned k odběru! Při rychlém jednání možná sleva! Zajímavá cena. Štěňátka mají předpoklady výborného zdraví, vyrovnaných povah a pěkného exteriéru, po výstavně úspěšných rodičích.
M:Hellen z Husovy tvrze - CH.PL, CH.ČMKU,Klub.CH, mnoho CAC, CACIB, BOB. HD A/A, plnochrupá, třída chovnosti - Recommandé.
O:Harwey Duke Blackgore -C.I.E., CH.ČMKU, CH.VDH, Klub.CH., mno CAC, CACIB, BOB, BIG. HD A/A, plnochurupý, třída chovnosti Recommandé (ČR i Francie). Zkoušky:CSAU,Brevet obedienc 2.place NE 2012,BGH1,BH,ZZO.
Všechna štěňátka budou odcházet do nových domovů perfektně socializována, zvyklá na domov i venkovní prostředí. Součástí štěňátka je označení čipem, EUROPAS, kupní smlouva, CD s fotkami od narození, dáreček do nového domova a u každého štěňátka je samozřejmostí chovatelský servis.
Více informací na: www.heartboyard.com nebo na FB pod jménem Kristýna Špačková.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Belgický ovčák malinois s pp - přijímáme záznamy
Kavkazský pastevecký pes »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).