Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rhodéský ridgeback - štěňata s pp ihned k odběru


Vložil(a) David Šikl
Datum zveřejnění 23.10.2014 10:59
Kontaktní telefon 721285575
Kontaktní e-mail sikl@justoutlet.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Kolín

Cena

Text inzerátu

ChS Minamahal nabízí ihned k odběru dvouměsíční štěňata RR s PP z velmi kvalitního vrhu. Zbývají 3 fenky (1 nestandard) a 2 pejsci (1 nestandard).

Otec:Garri od Kovářské Hůrky, zdravý, plnochrupý, DKK 0/0, DLK 0/0. Chovný pes ČKRR 2011, Srbsky Šampion, Klubový Šampion ČKRR, Nejlepší pes Nowy Targ 2011, Nejlepší pes Bedzin 2012, Nejlepší pes Grudziadz 2014, Best in Group 2, Bedzn, Kandidát na Českého, Polského a Chorvatského Šampiona, Kandidát na Interšampiona. 8x CAC, 5x res.CAC, 1x CACIB, 3x BOB, 1x BIG 2. Garri má úžasnou povahu, je velmi vyrovnaný, klidný, nekonfliktní, kontaktní a milý pes, zvyklý na malé děti a ostatní zvířata.

Matka: Amadi Joy Borana, zdravá, plnochrupá, DKK 0/0, DLK 0/0, OCD neg., Skvělé výstavní výsledky. Vyznačuje se vyjímečně jednolitou krásnou barvou pšenice. Amadi má také vyrovnanou povahu, je bezkonfliktní, temperamentní, milá a hravá, má ráda děti a jiná zvířata.

Štěňátka jsou krásná s klidnou povahou, odchovaná v rodině s malými dětmi a další malou roční fenkou. Mají výstavní i sportovní předpoklady, jsou však vhodná i jen jako domácí mazlíčci. Jsou odčervená, očkovaná, tetovaná a přeočkovaná. Nabízíme chovatelský servis, kupní smlouvu a rodokmen. Více se dozvíte na stránkách www.minamahal.cz.
Velice nás potěší Vás přivítat na nezávazné návštěvě. Možnost rezervace štěňátka a odběr pozdější dle dohody a potřeby.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám štěňata no s pp
Rhodéský ridgeback »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).