Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Beauceron štěňata


Vložil(a) Světlana Ungermanová
Datum zveřejnění 16.7.2013 18:46
Kontaktní telefon 777251769
Kontaktní e-mail bastett@seznam.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Beroun

Cena

Text inzerátu

Chovatelská stanice z Ajysyt prodá štěňata Beaucerona, černá s pálením (black and tan) a harlekýn (harlequin) .Narozená 2.7.2013 Štěńátka budou vhodná pro výstavy i sprtovní aktivity.Harlekýni- psi budou velmi vhodní do chovu (plemeníci), jsou překráně zbarvení s výrazným pálením. Matka Abeona z Ajysyt, je fena výrazného typu, s krásně modelovanou hlavou,mohutné stavby těla, pevné povahy, bez sklonů k agresi a nervozitě. Výstavně úspěšná, pracovně vedená.DYS 0/0 (A/A)

Otec:Ewook Argente du Mont des Croissettes, harlekýn (import z Francie)je pes elegantního typu, s nádhernou kresbou a barvou srsti,výrazným pálením, hlava je typická, zcela jasně vymezuje morfologii psa.Pracovně vedený, spolehlivý, rasantní obranář.DYS 0/0 (A/A), třída chovnosti 4 – Recommandé. Naše odchovy žijí v Evropě, Rusku, i USA. K odběru budou od konce srpna

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Bearded kolie štěňata - prodej
šarplaninec štěňátka s pp »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).