Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Chesapeake bay retriver s pp(hnědý podobný lr)


Vložil(a) S. Sehnalíková
Datum zveřejnění 12.6.2013 10:24
Kontaktní telefon 777006509
Kontaktní e-mail kel.poklad@seznam.cz
Kategorie Psí inzerce
Okres Vsetín

Cena

Text inzerátu

1.vrh k odběru ihned nebo dohodou krásná typová fenka (nar.28.3.2013). O: Ich.,Multi Ch. Penrose Zodiac(import UK) HD i ED 0/0,PRA A,EIC A,DM A. M: čekat. Ich.,Multi Ch. New Hope Treasure Kelecsky poklad(Sivlercreek Sonias BOy x Aura Sirius Pro)) HD i ED 0/0 , PRA A,EIC A,DM A.
2.vrh narozeni 23.5.2013 odběr od 21.7 nebo dohodou k zadání pejsek a fenky (jedná se o čistě anglické spojení velmi nadějný exteriér a nepříbuznost k většině psů u nás). O : Ich.,MUlti Ch.Penrose Fair Play HD i ED 0/0, PRA A,EIC A, DM A, Hyperculic negat. M: Ch.Katharina Key Wicked kelečský poklad(Penrose Zodiac x Penrose Wicked But Nice) HD i ED 0/0, PRA A. Štěňátka vynikajícího exteriéru s předpoklady pro výstavy, práci, výborné zdraví..., ale i jako oddaný společní, rodinný pes a přítel... Chovatelský servis, pomoc a rady samozřejmostí. nezávazná návštěva po dohodě samozřejmostí. Veškeré další dotazy na telefonu 777 006509 nebo mailem kel.poklad@seznam.cz ev na Facebooku (sona sehnalíkova)

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Labrador retriever s pp(černá a hnědá-pejsci)
Mops - prodám štěňata s pp »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).