Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodám zasíťované pozemky pro bydlení v hk - stěžerách


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 4.7.2011 22:40
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Pozemky
Okres Hradec Králové

Cena 1 150,00 Kč

Text inzerátu

Nabízím do prodeje pozemky pro bydlení za bezkonkurenčně nejnižší ceny v dosahu MHD v Hradci Králové - Stěžerách - místní část Charbuzice.

Tato část se nachází cca 1 km od centra Stěžer, kde najdeme kompletní občanskou vybavenost. Do této části obce bude od května 2011 zajíždět MHD Hradec Králové. V 1. etapě jde do prodeje 6 parcel o výměrách 890 - 1370 m2, v ceně jsou inženýrské sítě (vodovod, elektřina, odpad do ČOV, plyn není). Sítě budou hotové do října 2011, tzn. výstavba je možná ještě letos, popř. na jaře příštího roku. Jedná se velmi pěkné místo s výhledem. Parcely jsou za bezkonkurenční ceny, jaké v dosahu MHD Hradec Králové nenajdete.

Obecní úřad je ve Stěžerách, kde je i základní občanská vybavenost, mateřská a základní škola a dále pak je zde SOU s výukou Veřejnosprávní činnost a Výchovná humanitární činnost, oboje s maturitou.
V regionu je ředa památek jako např. Zámek Hrádek u Nechanic - známé novogotické sídlo rodu Harrachů, Zámek Stěžery - původně renesanční zámek, nebo Pomníky z války 1866 - ve větším počtu se nacházejí v Nechanicích, Hrádku, Dolním Přímu, na Probluzi, v Sadové, Dohalicích a Mokrovousích.

Volné už jen pozemky č. 1 a 4 (viz plánek).

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej zděné novostavby 3+kk ve chvojenci
Prodej pozemku k výstavbě 1 či více rodinných domů lochenice »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).