Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej pozemku v obci libišany


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 11.10.2010 14:14
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Pozemky
Okres Hradec Králové

Cena 620 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme prodej pozemku v malebné obci Libišany. Rozměr parcely je 646m2, obdelníkového tvaru, rovinatý. -Inženýrské sítě: kanalizace dešťová a splašková, elektřina, vodovodní řad, plynovod, telefon a komunikace. - Již proběhlo vybudování a kolaudace vodovodního řadu, splaškové a dešťové kanalizace, plynu, elektřiny, komunikace v rozpracovanosti. Možno žádat o územní a stavební povolení na RD.



Obec Libišany je vzdálena od Hradce Králové cca 4 km, směr Kukleny, Hypernova - Plačice.Vzdálenost od nákupní zóny Makro, Quelle, Gigasport, Hypertesco cca 3km. V blízké budoucnosti vybudování nákupního střediska Ikea. Tento pozemek doporučujeme vzhledem k blízkosti nájezdu na dálnici směr Praha, blízkost Hradce Králové cca. 4km a již nyní vybudovány IS které jsou vyvedeny ve sloupku.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej pozemku v atraktivní lokalitě praha-mořinka
Váš čas je drahý, neplýtvejte jím »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).