Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Stavební pozemky v obci počerny


Vložil(a) BLUESTARS
Datum zveřejnění 21.7.2010 22:08
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail centrala@bluestars-reality.cz
Kategorie Pozemky
Okres Karlovy Vary

Cena

Text inzerátu

Nabízíme Vám projekt prodeje 11 kompletně zasíťovaných pozemků o velikosti 450 - 740 m2 s možností dodávky výstavby nízko energetických rodinných domů ( dřevostaveb ) od společnosti HAAS FERTIGBAU s.r.o. Za velice příznivou cenu jsou nabízeny pozemky připravené k zástavbě rodinnými domy dle nabídky HAAS FERTIGBAU s.r.o., či bydlení dle vlastního výběru. V současné době začínají probíhat stavební práce na výstavbě inženýrských sítí. Předpokládaný termín dokončení těchto prací je březen 2010 ( v závislosti na průběhu zimy ). Pozemek je vybaven přípojkou el. proudu, splaškovou kanalizací, přípojkou vodovodního řadu a plynovou přípojkou. K pozemku náleží 2 x parkovací místo navazující na veřejnou komunikaci. Ke každému pozemku bude předán skutečný stav provedení inženýrských sítí, zaměření jednotlivých inženýrských sítí, kolaudační souhlas na přípojku el. proudu, plynovou přípojku, komunikaci, kanalizační přípojku + osvědčení k vodovodní přípojce. Každý pozemek bude prodáván s platným ohlášením stavby, kdy jej kupující může využít a stavět navržený dům, či provést tzv. změnu před dokončením stavby. Toto umožní zahájení stavebních prací cca. do 3 týdnu od koupě pozemku. Stavba domu není podmínkou.
Jako příklad uvádíme:

1) Patrový dům Haas Fertigbau TORINO, 4+1+WC,130 m2 obytné plochy za cenu od 3.419.700,- Kč
2) Bungalov Haas Fertigbau Basic Line 130, 4+1+WC, 130 m2 obytné plochy za cenu 3.522.700,- Kč
Ceny jsou uvedeny včetně pozemku, základové desky, přípojek, DPH a projektové dokumentace. Možné předání hotových rodinných domů již od 7/2010 ( v závislosti na datu objednávky a finančním plnění ). Info o ceně v naší RK.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pozemek - nové sedlo - k. vary
Pozemek ( 1010 m2 ) - hájek »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).