Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej pozemků o ploše 9 650 m2 v třebši - hradec králové


Vložil(a) Sádecká Daniela
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:23
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Pozemky
Okres Hradec Králové

Cena dohodou

Text inzerátu

Pozemky na prodej o celkové výměře 9 649 m2 v katastrálním území v Hradci Králové, lokalita u Terroniku, v blízkosti silnice Zborovská a ulice Machkova. 5 182 m2 je sportovní a rekreační plocha, 2 522 m2 plocha krajinné zeleně, 304 m2 plocha krajinné zeleně, 1 135 m2 plocha okolo hřiště -stromy, zeleň, 207 m2 plochy luk a pastvin (potrubí horkovodu), 299 m2 plocha mezi horkovodem a silnicí.

V katastru nemovitostí vedeno jako ostatní plocha, způsob využití, sportoviště a rekreační plocha (5200 m2), zeleň a jiná plocha. Příklad jaká je možnost tento pozemek využít. 4 až 6 tenisových kurtů ( s eventuální možností nafukovacích hal, všesportovní umělá plocha pro různé sporty, 1 až 2 hřiště pro volejbal, dětské hříště, objekt pro zázemí - sprchy, šatny, sociální zařízení, občerstvení...Na pozemcích částečně porosty - keře a stromy, příjezd po asfaltové silnici, poslední úsek po nezpevněné komunikaci ( vše ve vlastnictví Města HK). Podrobnější informace o využití a variant těchto pozemků v kanceláři. Zajímavá investive doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem parkovací plochy pro osobní i nákladní vozidla
Billboard 5x2.4m, praha 4, nusle, cena 3000,- »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).