Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Fojtství gručovice


Vložil(a) Fojtství Gručovice
Datum zveřejnění 25.3.2015 13:34
Kontaktní telefon 778078820
Kontaktní e-mail drubezarna.hrabuvka@klikni.cz
Kategorie Ostatní zvířata
Okres Opava

Cena

Text inzerátu

Vážení chovatelé.
Od 1 dubna 2015 budeme pro vás odchovávat a nabízet na Fojtství v Gručovicích v okrese Opava kousek od Fulneku drůbež k dalšímu chovu. K prodeji bude tato drůbež káčata pekingská, mulardy, housata, kuřata, selská, brojlerová, kalimero, nosné slepičky, krůty, bronzové, bílé, černé, perličky a jinou drůbež. Drůbež možno také zaslat po celé ČR. Prostřednictvím firmy přeprava drobných zvířat manželů Bezděkových. Od června můžete u nás nakoupit i drůbež domácí vykrmenou jako například domácí vykrmené kachny, husokachny, kuřata, perličky a na Martina pak i vykrmené husy.
Veškerou drůbež budeme odchovávat a vykrmovat ve venkovních výbězích s přístupem na sluníčko a zelené. http://www.farmaklokoci.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Bylinky pro koně, krmiva
Zvířata pro film »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).