Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Loď-kolo-relax. cyklojachta po ostrovech dalmácie


Vložil(a) AGM TRAVEL
Datum zveřejnění 20.2.2011 11:47
Kontaktní telefon 602611566
Kontaktní e-mail agmtravel@agmtravel.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 4

Cena 13 550,00 Kč

Text inzerátu

AKČNÍ DOVOLENÁ na motorových jachtách a cyklotrasách po ostrovech Dalmácie v roce 2011. LOĎ-KOLO-RELAX – cyklojachta po ostrovech Dalmácie.
LOĎ ALOHA (kapacita 32 osob) - jediná kompletně klimatizovaná loď na našem trhu. Prostorné kajuty hotelového typu. Koupelna (sprcha, umyvadlo a WC) na kajutách, klimatizace, postele vedle sebe či do L, lodní bar s točeným pivem (Karlovačko), výrobník ledu. Základní trasa: Krilo Jesenice (nalodění), ŠOLTA, VIS, BIŠEVO, HVAR, BRAČ, Krilo Jesenice (vylodění) a další.
LOĎ VRUJA (kapacita 22 osob) – celodřevěná loď, kategorie B – kajuty s palandami a společným příslušenstvím.
FITPROGRAM, CYKLISTIKA, POTÁPĚNÍ, PLAVÁNÍ, OPALOVÁNÍ, TURISTIKA, INCENTIVA, RELAX.
Další lodě viz www.agmtravel.cz. Pojištění CK ve smyslu zákona u pojišťovny GENERALI. Slevy pro skupiny. Termíny od května až do října 2011 s cenou od 13.550,-. AGM TRAVEL spol. s r.o. www.agmtravel.cz tel.: +420 602 611 566

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Angličtina, konverzace s rodilou mluvčí - praha
Vyhledám prameny, geopatogenní zóny. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).