Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Telestézická prospekce, duchovní léčba.


Vložil(a) Josef Levák
Datum zveřejnění 2.2.2011 17:16
Kontaktní telefon +420607133034
Kontaktní e-mail levak.j@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Plzeň-sever

Cena dohoda

Text inzerátu

Zmapuji vodní zdroje v okolí domků, zahradách, stav. parcelách. Vyberu optimální místo pro zhotovení studny nebo vrtu, stanovím přesnou hloubku, vydatnost a kvalitu pramenů.
Telestézická prospekce stavebních parcel před výstavbou RD je nezbytností.Hrůzy ze zatopených sklepů nových domů v něk. satelitních zástavbách a neskutečné škody na majetku a psychice investorů nechť jsou mementem a jasným varováním!!
Odmítněte vlastním zdrojem vody plasty, dejte přednost svému zdraví, ochraně přírody a zdravému selskému rozumu.
Voda má paměť, byla tu 3.5 miliardy let před námi a bude i po nás.Užívejme ji tedy jako dar, jinak si příště zaplatíme i za vzduch, co vydýcháme!
Najdu a zmapuji zapomenuté ing.sítě, ztracené cenné kovové předměty / prsteny, brýle, klíče, náušnice a .pod./ s pomocí detektorů Fisher 75 LTD a hloubkového Gemini-3.
Vyhledám geopatogenní zóny, najdu a doporučím optimální místo pro zdravý spánek, práci a odpočinek přímo ve Vašich obydlích , jako nezbytnou prevenci závažných onemocnění.
Kontaktem svých rukou umožním poznat, procítit a naslouchat síle a účinnosti léčivé energie.Příliv blahodárného teola vyčerpané mnohdy uspí, nemocní startují na cestu uzdravení, bezradní získají energii a novou motivaci - a to je pouze několik příkladů čistoty a intenzity duchovní léčby.
Léčba je darem a součástí vyhledání GZ.
Zájemce uvedu do duchovního vidění a naučím základům duchovní léčby.
Cena dohodou, dle rozsahu práce a vzdálenosti.Při skupinových objednávkách výrazné slevy!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Peníze do 3 dnů------
Vyhledám ztracené cenné kovové předměty- detektory. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).