Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Studna - strážce zdraví, přírody a selského rozumu


Vložil(a) Josef Levák
Datum zveřejnění 2.2.2011 17:08
Kontaktní telefon +420607133034
Kontaktní e-mail levak.j@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Karlovy Vary

Cena dohodou

Text inzerátu

Zmapuji vodní zdroje v okolí domků, v zahradách, pastvinách a vinohradech, stavebních parcelách.
Vyberu optimální místo pro zhotovení vlastní studny, stanovím přesnou hloubku, vydatnost a kvalitu pramenů. Odmítněte vlastní studnou plasty, dejte přednost svému zdraví, ochraně přírody a zdravému selskému rozumu. Voda má paměť, byla tu 3.5 miliardy let před námi a bude tu i po nás. Užívejme ji tedy jako dar, jinak si zítra zaplatíme i za vzduch, co vydýcháme! Vlastní studna je z kategorie nejlepších investic do budoucna s návratností do 10 let.
Telestézická prospekce stavební parcely před začátkem výstavby RD by měla být pro investora naprostou nezbytností! Zaplavené suterény zcela nových domů v něk. satelitních zástavbách u velkých měst a neskutečné škody na majetku a psychice investorů nechť jsou mementem a jasným varováním!
Najdu a zmapuji zapomenuté ing. sítě, ztracené cenné kovové předměty /naušnice, klíče, prsteny, zakopané cennosti a pod. / na uvedené lokalitě pomocí detektorů Fisher 75 LTD a hloubkového Gemini-3.
Nemocným pomohu s uzdravením, zájemce uvedu do základů duchovní léčby.
Více na www.levak.eu včetně prezentace mojí práce doma i v zahraničí a mnoha dalších informací. Cena dohodou dle rozsahu práce a dopravní vzdálenosti, u skupinových objednávek v okruhu do 20 km výrazné slevy!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Vyhledám ztracené cenné kovové předměty- detektory.
Geopatogenní zóny - pomalý a nebezpečný zloděj zdraví »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).