Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Geopatogenní zóny - pomalý a nebezpečný zloděj zdraví


Vložil(a) Josef Levák
Datum zveřejnění 2.2.2011 17:06
Kontaktní telefon +420607133034
Kontaktní e-mail levak.j@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Karlovy Vary

Cena dohoda

Text inzerátu

Vyhledám geopatogenní zóny, najdu a doporučím nejvhodnější místo pro zdravý spánek, práci a odpočinek přímo ve Vašich obydlích, jako nezbytnou prevenci vzniku velmi vážných onemocnění.
Nejsme jako zvířata, která zcela neomylně a s jistotou v okamžiku najdou nejlepší místo , kam se posadit, nebo lehnout.Naše smysly se vývojem, odtržením od přírody a globalizací otupily a vytratily, pomoci může zkušený psychotronik. Naši předci prevenci prováděli, prostě jednou za čas přemístili nábytek. Zkušenosti generací byly přebírány jako nezpochybnitelné a svaté! Znát geopatogenní zóny ve svých obydlícch je velmi moudré a efektivní. Po zaměření se v nutném případě nábytek posune jen 1x a navíc se ušetří na drahých a diskutabilních odrušovačích.
Více na www.levak.eu včetně prezentace mojí práce doma i v zahraničí a mnoho dalších informací. Cena dohodou, dle rozsahu a dopravní vzdálenosti. Objednávky ve skupině /sousedi v okruhu do 30 km / s výraznou slevou!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Studna - strážce zdraví, přírody a selského rozumu
Vyhledám prameny, geopatogenní zóny. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).