Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Vyhledám prameny, geopatogenní zóny-stop nespavoasti a vyčer


Vložil(a) Josef Levák
Datum zveřejnění 3.11.2010 16:31
Kontaktní telefon 607133034
Kontaktní e-mail levak.j@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Karlovy Vary

Cena dohoda

Text inzerátu

Vyhledám geopatogenní zóny, najdu a doporučím optimální místo pro zdravý spánek, práci a odpočinek přímo ve Vašich obydlích, jako nezbytnou prevenci vzniku velmi vážných onemocnění.
Zmapuji vodní zdroje v okolí Všich domků, v zahradách, stavebních parcelách.Vyberu optimální místo pro zhotovrní vlastní studny, stanovím přesně hloubku, vydatnost a kvalitu pramenů.
Telestézická prospekce pozemku před započ. výstavby RD by měla být nezbytností.Hrůzy v podobě zatopených sklepů, garáží, prádelen, strojove v zbrusu nových domechv některých satelitních zástavbách kolem velkých měst jsou jasným varováním!!
Najdu a zmapuji zapomenuté ing. sítě, ztracené cenné kovové předměty / prsteny, klíče, náramky, naušnice a p. / s pomocí detektorů Fisher 75 LTD a Gemini-3.
Vše ostatní na www.levak.eu včetně prezentace a mnoha dalších zajímavostí.
Cena dohodou.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Najměte si správce dluhů. vyřeší vaše problémy.
Nabízím práci »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).