Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Repasovaní fitness strojů.


Vložil(a) Kopecký
Datum zveřejnění 4.1.2018 10:49
Kontaktní telefon 731624910
Kontaktní e-mail fitnesspohotovost@fitnesspohotovost.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Kutná Hora

Cena

Text inzerátu

Repasování - jedná se o službu, kterou poskytujeme pro naše zákazníky výhradně na naší dílně. Zákazník nám zašle požadovaný stroj, který chce kompletně repasovat na naši adresu a my provedeme kompletní repasování zařízení dle požadavků zákazníka (výměna dílů, oprava dílů, celkové čištění a oprava, chemické čištění, svaření či oprava prasklých částí, lakování, galvanická úprava, broušení atd.….)
Repasování - Na objednávku repasujeme Váš fitness stroj nebo i motor nebo jakýkoliv náhradní díl vše se zárukou. Repase obsahuje kompletní velký servis a kompletní odzkoušení technikem v servisním centru. Výměna opotřebených dílů (ložiska, deska, uhlíky, elektronika, doplnění mazacího vosku atd.)
Servisujeme a vykupujeme také: běžecké trenažéry, spinning kola, Crossové trenažéry, orbitracky, rotopedy, posilovací stroje, posilovací věže, kladky, vibrační plošiny, rehabilitační stoly a spousty dalších fitness strojů. Vykupujeme a prodáváme bazarové stroje se zárukou. Vykupujeme i použité nebo poškozené fitness stroje.
731624910, fitnesspohotovost@fitnesspohotovost.cz
Odkaz http://www.fitnessservis.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Karmické čištění negací/i na dálku
Zhubněte po vánocích »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).