Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Hotýlek Hotel minor české budějovice


Vložil(a) Irena Srbová
Datum zveřejnění 18.1.2017 15:44
Kontaktní telefon 387314949
Kontaktní e-mail hotel@hotelminor.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres České Budějovice

Cena 370,00 Kč

Text inzerátu

Hotýlek Hotel Minor České Budějovice.
Hotýlek Hotel Minor České Budějovice je ve městě mezi hotely a penziony vyhledávané levné ubytování vhodné pro pracovní cesty a dovolenou.
Ubytování České Budějovice levně, hotýlek Hotel Minor se nachází v klidném prostředí, nedaleko centra města, za Českobudějovickým pivovarem Budvar a firmou Robert Bosch.
Hotýlek Hotel Minor České Budějovice akceptuje po předchozí dohodě s recepcí ubytování se psy, nebo s jinými domácími mazlíčky.
Hotýlek Hotel Minor levné ubytování České Budějovice Vám nabídne také restauraci a uzavíratelné parkoviště uvnitř objektu ubytovacího zařízení, které je nepřetržitě monitorováno kamerovým systémem. Restaurace ubytování České Budějovice hotýlku Hotel Minor Vám nabídne Vám výborné snídaně a večeře.
Hotel Minor ubytování České Budějovice lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do širokého okolí, k návštěvě hradů, zámků a jiných historických a kulturních památek.


sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Ubytování české budějovice levné a kvalitní.
Nejrychlejší hotovostní půjčka na splátky »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).