Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Ubytování české budějovice levné a kvalitní


Vložil(a) Marie Srbová
Datum zveřejnění 22.12.2016 15:42
Kontaktní telefon 721589838
Kontaktní e-mail info@ceske-budejovice-ubytovani.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres České Budějovice

Cena 370,00 Kč

Text inzerátu

Ubytování České Budějovice levně Vám poslouží jako penzion vhodný pro služební cesty, turistiku i rodinnou dovolenou nebo také pro zamilované páry a milence v každém věku.

Penzion České Budějovice ubytování se nachází v tiché části, nedaleko centra města, poblíž pivovaru Budějovický Budvar a firmy Robert Bosch.

Ubytování České Budějovice penzion Vám zpříjemní výhodná dopravní dostupnost městem a možnost parkování osobních automobilů na uzavíratelném a nepřetržitě kamerami monitorovaném parkovišti.

Levné ubytování České Budějovice je nekuřácký penzion. Pokoje jsou plně a kvalitně vybavené vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou LCD televizí, rádiem, minibarem a připojením k Wi-Fi internetu.

Ubytování České Budějovice a okolí je vhodné nejen pro milovníky nedotčené přírody, ale také pro obdivovatele historie a pamětihodností v Jižních Čechách.

Levné ubytování České Budějovice a okolí lze využít jako příjemnou zastávku k výletům do měst v okolí.

Ubytování České Budějovice si Vás dovoluje pozvat do restaurace penzionu, kde jsou podávány chutné snídaně a připravovány večeře dle vlastního výběru z jídelního lístku.

Největší zájem o ubytování v Českých Budějovicích je koncem letních prázdnin v době konání Jihočeské zemědělské výstavy Země Živitelka. Zvýšený zájem hotely a penziony České Budějovice bývá také na jaře a na podzim, kdy se v krajském městě pořádá výstava Hobby.

Na Českobudějovické výstaviště přijedete z penzionu během cca pěti minut jízdy automobilem. Zájemcům o levné ubytování v Českých Budějovicích, v těchto termínech, penziony České Budějovice doporučují, zajistit si rezervaci s větším časovým předstihem.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Tanečnice topless nebo obsluha nahoře bez?
Hotel minor české budějovice ubytování »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).