Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Příprava na přijímací zkoušky


Vložil(a) Jakub Rakušan
Datum zveřejnění 21.10.2016 13:19
Kontaktní telefon 777798394
Kontaktní e-mail urbanek@skolapopulo.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Olomouc

Cena 1,00 Kč

Text inzerátu

Přijímací zkoušky na střední školy se přiblížily. Zvyšte svou šanci na přijetí a připravujte se s námi. Ve Škole Populo naleznete tým prověřených lektorů, kteří vám pomohou s matematikou, češtinou, angličtinou, němčinou a dalšími předměty, abyste u přijímacích zkoušek zazářili. S kvalitní dlouhodobou přípravou budete moci ke zkouškám přistoupit v klidu a s úsměvem.
Připravíme Vám plán doučování, vybereme vhodného lektora a dle vstupního testu se zaměříme na problematické oblasti. To vše v klidných učebnách v centru Olomouce a Brna, kde doučování probíhá. Pro více informací navštivte naše webové stránky www.skolapopulo.cz, napište nám na info@skolapopulo.cz nebo rovnou zavolejte na 777 798 394.

- Výuka s prověřenými lektory
- Elektronická žákovská knížka
- SMS upozornění na naplánovanou lekci
- Možnost přesunout výuku na jiný termín
- Doučování v podnětném prostředí v centru města

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Nabízím vám hudbu na vaši akci.
Výuka angličtiny olomouc »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).