Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Kosmetické masáže - kosmetický salon praha


Vložil(a) Martina Šedivá
Datum zveřejnění 29.9.2016 10:03
Kontaktní telefon 721120038
Kontaktní e-mail info@studiolga.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 3

Cena

Text inzerátu

V kosmetickém salonu Praha můžete využít celou řadu ošetření včetně kosmetické masáže, která zlepšuje prokrvení a pleti se tak zajistí lepší přísun živin a zároveň dochází k odplavení odpadních látek díky čemuž nebude pleť vypadat unaveně.
Velkou pozornost během ošetření věnujeme čištění aknosní a problematické pleti, která vždy začíná odstraněním povrchových nečistot a dále jsou aplikovány přípravky pro aktivaci čištění pleti dle jejího typu.
Další kapitolou je barvení řas. Toto ošetření je vhodné pro dámy se světlými řasami, nebo obočím, ale stejně dobře se dá využít při sjednocení barvy řas nebo obočí.
Zvláštní péči vyžaduje choulostivá pokožka očního okolí. Je zde výrazně tenčí pokožka než jinde na těle a díky struktuře je náchylná k ranné tvorbě vrásek. Speciální péčí docílíme zmenšení otoků, kruhů a váčků pod očima. Mikromasáž těmi správnými kosmetickými přípravky podporuje obnovu buněk a brání ztrátě vlhkosti a pružnosti pokožky. http://www.studiolga.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Lehký přivýdělek
Zhubněte s námi »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).