Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronajmu rekr. chaty - jižní čechy - malý ratmírov


Vložil(a) Miloslav Hospodář
Datum zveřejnění 27.4.2016 11:58
Kontaktní telefon 606409292
Kontaktní e-mail miloslavhospodar@email.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Jindřichův Hradec

Cena 6 200,00 Kč

Text inzerátu

Pronajmu plně vybavenou rekr. chatu, přímo u vody, rybníka 3 km dlouhého. Oblast České Kanady, obec Malý Ratmírov, okr. Jindř. Hradec. Chata je vybavena na vaření, topení-přímotopy, vč. sociálního zařízení - WC , umyvadlo a sprcha. V obyvací části je rozkládací gauč a sat. TV. Vhodné pro rodinné rekreace 4-5 osob. Posezení na prosklené terase-zahradní nábytek. Před chatou ohniště, posezení a 2 grily, lednička , mrazák, dvojvařič, var. konvice + veškeré nádobí. V ceně i ložní prádlo. Cena je uvedena na 1 chatu/1týden/1rodinu. V chatách je i úložný prostor na jízd. kola a batožiny. V dosahu cca 200m možnost stravování, v obci další 4 restaurace. V okolí mnoho historických památek, v místě- sportovní hřiště všeho druhu a dětské hřiště. V J.Hradci bazén a nový Aquapark. Za chatou lesem projíždí historický vláček s parní mašinkou a vagónky, Rakousko jen 10 km. Voda-lesy-sport-rybaření! Mimo hlavní sezónu slevy 20%!
Uvedená cena je za 1 chatu / 1 týden/1 rodina Více na fotogalerii fota a videa: http://www.ceskakanada1.webnode.cz https://youtu.be/BPux51SJV40

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Externí mzdová účetní
Vkládání inzerátu po dobu 1 měsíce »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).