Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rybky garra rufa, profi boxy dr fish, okusovani


Vložil(a) okusuj.cz
Datum zveřejnění 6.1.2016 10:13
Kontaktní telefon 724748495
Kontaktní e-mail okusuj@okusuj.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 1

Cena

Text inzerátu

Profi Boxy pro Garra Rufa - okusující ryby - pedikuru dr fish - aktualizováno dnes - nabizime kazdemu zakaznikovi na miru ve zvolenych barvach. Nejvice prodavany je v barve bile :) Na miste provadime seznameni s komponenty, jak se udrzuje, krmi, cisti apod. Dodavame certifikat, ze klient prosel skolenim o udrzbe a provozu.
Twinbox znamena, ze je urceny pro dvě os. zaroven, kazdy ma svuj pocet rybek - rozdelena akvaria. Kazde akvarium ma svou vlastni filtraci, UV sterilizator, topeni atd. Jedine spolecne zarizeni je vzduchovani. Když se tedy stane nehoda a zakaznik tam napriklad vylije kavu, nebo limonadu, lze rybky prelovit do sousedni nadrze, jež je samostatne filtrujici - topici atd.
Instalace u klienta - Osahuje sestaveni, ukazka jednotlivych komponent, predvedeni filtracnich medii ve filtru s ukazkou cisteni, chemie do vody a jeji pouziti apod. Soucasti ceny instalace je zakladni akva vybaveni, jako je sitka, chemie pro upravu vody, krmeni... a spousta rad z praxe jak cistit, udrzovat apod. Soucasti ceny je certifikat o skoleni - udrzba a provoz boxu.
Rybky pouzivame z kvalitiho ceskeho chovu. Velikost 3 až 4 cm. To jsou nejlepsi rybicky pro praci. Rybicky posilame, nebo zavazime po cele CR i SK kuryrem CD. Zasilame je v termoboxech s topenim a neni treba se strachovat o jejich zdravi. K rybickam pripojujeme bezplatně certifikat o pravosti.
Mate li jakekoliv dotazy, nevahejte me kontaktovat. Pokud mohu, pomohu.
Uprednostnujeme drobna studia pred velkymi provozovnami. Vse je o dohode...
Mezi nase reference/vice nez 100/ patri mnoho studii, salonu, hotelu, wellness i male pedikerny v cele CR a SK napr.Studanky, Plzen, Fr Lazne, Beroun, Ceska Lipa, Ostrava, Levice, Konopiste,...dalsi hotove zakazky napr.Luhacovice, Ceske Budejovice, nekolikrat Brno a Praha, Zlin, Ivanovice, Jablonec n.N, Hradec Kralove, Trutnov, Mar. Lazne....Bratislava, Levice, Nitra, Trencin, Zilina, Senica atd
Internetové stránky: http://www.okusuj.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Nové paruky - blond, hnědé, dlouhé, krátké
Jste v dluhové pasti? »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).