Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Servis rotopedů - dostaneme váš rotoped do kondice


Vložil(a) Oldřich Kopecký
Datum zveřejnění 20.3.2015 12:51
Kontaktní telefon 731624910
Kontaktní e-mail fitnesspohotovost@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 4

Cena

Text inzerátu

Nabízíme kompletní pozáruční servis a opravy různých druhů a značek fitness strojů. Řešíme problémy klientů, poskytujeme informační servis. Servis a revize celých fitness center, hotelových fitness.
Poskytujeme servis-prodej výkup-bazar fitness strojů těchto značek, Lax, BHfitness, Horizon Fitness, LifeFitness, Vision Fitness, Cybex, Insportline, Precor, York Fitness, Technogym, Ketller a VacuShape, body Space, Vacu Activ, Vacu Line, vacu Elite, Vacuwell, Vacushape, Bodyspace, Vacufit a spousty dalších.
Opravujeme, repasujeme, čalouníme, lakujeme, prodáváme náhradní díly na podtlakové stroje Vacu, běžecké trenažéry motorem i bez, crossové, stepper a eliptické trenažéry, orbitracky, rotopedy, spinningová kola, posilovací stroje, posilovací věže, kladky, vibrační plošiny, rehabilitační stoly a slender stroje atd.
Dále nabízíme: použité fitness stroje a vybavení, vykup jakéhokoliv fitness vybavení i použité nebo poškozené fitness stroje. http://www.rotopedy-servis-bazar-vykup.cekuj.net/

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« řešení pro váš zdravotní stav
Servis vibračních plošin »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).