Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Podlahy zlín


Vložil(a) Petr Říha
Datum zveřejnění 6.2.2015 08:53
Kontaktní telefon 603347656
Kontaktní e-mail podlahy-zlin@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Zlín

Cena 990,00 Kč

Text inzerátu

Vybroušení podlahy Zlín děláme s pomocí profesionálních strojů a přístrojů.
Inspirujte se u Podlahy Zlín a poptejte řešení podlah, které Vás zaujalo. Broušení podlahy Zlín probíhá důsledně přímo na míru dané podlaze, které zajistí rovnoměrné rozbroušení povrchu zejména dřeva v celé ploše povrchu.
Nátěry podlahy Zlín jsou zaručeným řešením, jak v průmyslových prostorech, chodbách, výrobních halách zajistit předpisy danou čistitelnost podlah a udržovat bezprašné
prostředí.
Nové podlahy Zlín dnes neslouží jen jako stavební konstrukce, určená především k přikrytí levnými koberci anebo plastovými pláty, jako tomu bylo převážně dříve ve většině domů ve Zlíně.
Dřevěné parkety a vlysy se hodí užít do téměř jakéhokoliv interiéru.
Většina zákazníků volí parkety kvůli nižší ceně mozaikové podlahy Zlín než je masívním dřevěným podlahám. Web: http://www.podlahy-zlin.com/

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Poradna
Www.enabidka.cz inzerce »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).