Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Novoroční rituál k přivolání lásky


Vložil(a) Karel David
Datum zveřejnění 27.12.2014 12:53
Kontaktní telefon 735072616
Kontaktní e-mail cerna-magie@centrum.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Domažlice

Cena

Text inzerátu

(Vánoční a Novoroční nabídka - velký magický obřad k přivolání pravé lásky. Najděte svůj ideální protějšek právě nyní a nový rok prožijte v páru.)

Je zima, čas vánoc, nebo také slunovrat, jak chcete. S Novým rokem se čas láme. Podstatné je, že něco nového se narodí. Nové slunce, nové světlo, nebo také láska.
Člověk by neměl být sám. Zvláště ne v tomto mrazivém čase hrubých nocí, kdy dvakrát víc než jindy toužíme po teple objetí.
Protože právě z lásky, když se dvě srdce prolnou, dlaně spojí a jeden k druhému se horoucně přitiskne - právě tím stvoříme světlo, zapálíme plamen a přivedeme slunce ke zrození. Stojí za to se nevzdávat, ale hledat ji ze všech sil a nakonec také nalézt.
Víme že i pro vás existuje ten pravý, ta pravá. Víme také jak za pomoci magie vaše životní cesty spojit, třebas byste se nacházeli na opačných koncích světa.

Proto si přejte lásku a my vaše přání splníme! Zde není třeba dlouhých řečí, toto je náš slib, náš vánoční závazek.

Pokud jste sama/sám a toužíte najít milující bytost, životního partnera, svůj ideální protějšek a věrného spojence v dobrém i zlém, stačí, když nám napíšete, sdělíte své přání a uvedete křestní jméno, datum a místo narození.
Obratem od nás dostanete podrobné instrukce, následně provedeme magický rituál, který způsobí, že se v nejbližší době setkáte se svou životní láskou.
I nadále vám pak budeme radou k dispozici, dokud si nebudete svým vztahem úplně jistí, neboť víme, že setkat se neznamená ještě automaticky výhru.




sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Novoroční rituál k přivolání lásky
Novoroční rituál k přivolání lásky »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).