Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


U nás lyžují vaše děti zdarma


Vložil(a) František Bort
Datum zveřejnění 19.12.2014 11:07
Kontaktní telefon 773100119
Kontaktní e-mail info@alfaresort.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Rychnov nad Kněžnou

Cena

Text inzerátu

Hotelový komplex ALFA RESORT naleznete na klidném místě lyžařského střediska Deštné v Orlických horách. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, tv, sat a wifi připojením na internet.
Součástí ubytovací kapacity hotelového resortu jsou nové nadstandardně vybavené horské apartmánové domy s kapacitou 4 - 6 osob. Jedná se o zcela nová zařízení s novým a kvalitním vybavením, oddělenými ložnicemi. Každý apartmán má TV (SAT), wifi, kompletně vybavenou kuchyňskou linku. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy a krbovými kamny. Polopenzi. Apartmány jsou vzdáleny cca 50 - 150 m od hotelu a hosté ubytovaní v těchto zařízeních mohou bezplatně využívat vnitřní bazén s panoramatickým výhledem, stolní tenis a kvalitní stolní fotbálek, kulečník, šipky apod.
Horkou novinkou letošního roku je celodenní skipas, který vašim dětem jako jediní v regionu věnujeme ZDARMA na celou dobu pobytu. Všechny informace naleznete na webových stránkách hotelu. Web: http://www.alfaresort.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Velmi levné ubytování ve zlíně- pro pracující muže
Převzetí,odkup zadlužených firem. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).