Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Vložíme váš inzerát až na 70 inzertních serverů


Vložil(a) Ondřej Konečný
Datum zveřejnění 18.7.2010 14:17
Kontaktní telefon 724130323
Kontaktní e-mail info@vkladani-inzeratu.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Brno-město

Cena 100,00 Kč

Text inzerátu

V dnešní době inzeroval snad už skoro každý. A každý také víme, že šance na prodej určitého zboží nebo služby se nám zvyšuje v případě, že jej uvidí více a více lidí. Nejideálnějším řešením tedy je vystavit inzerát na co nejvíce inzertních serverů. Jenže vložit inzerát třeba na 30, 50 nebo dokonce i 70 inzertních serverů může zabrat klidně i několik hodin. Komu by se navíc chtělo vypisovat znění inzerátu a kontaktní údaje do formulářů stále dokola? Je to pěkně otravná práce.

Naštěstí již dnes na internetu existuje služba Vkládání inzerátů na www.vkladani-inzeratu.cz , která všechnu tuto práci udělá rychle a spolehlivě za Vás. Vy si podáte Váš inzerát pouze jednou a my se již postaráme o jeho rozeslání na desítky inzertních serverů. Váš inzerát bude během chvilky přístupný desetitisícům potencionálních zájemců. Navíc za ceny, díky kterým si tuto službu může dovolit opravdu každý. Ne jak u předražené konkurence, která je mnohdy až 4 krát dražší. Když tedy inzerovat, tak levně, jednoduše a efektivně na www.vkladani-inzeratu.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« žijte bez dluhu
Anglická konverzace s rodilou mluvčí během léta v praze »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).