Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodlužování a zhušťování řas metodou řasa na řasu


Vložil(a) Barbora Nerušilová
Datum zveřejnění 31.7.2014 13:57
Kontaktní telefon 737438703
Kontaktní e-mail barboranerusilova@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Olomouc

Cena 600,00 Kč

Text inzerátu

Prodlužování řas.

-řasy působí jemně a dokonale přirozeně,
-k dispozici různé délky,
-zcela nenáročné na údržbu,
-hypoalergenní.

Používáme syntetické řasy EMPORIO Lashes. Prodlužování řas se provádí speciální technikou, kdy se každá řasa EMPORIO Lashes určená k prodloužení jednotlivě aplikuje na vlastní přírodní řasu. K aplikaci se používá hypoalergenní adhesivum, speciálně vyvinuté k prodlužování řas, a schválené atestem CE pro Evropskou Unii. Aplikace trvá 1-2 hodiny, dle počtu aplikovaných řas. Doplňování odrostlých řas se provádí jednou za 3-4 týdny. S doplňováním je možné prodloužené řasy nosit stále, neboť vlastní řasy nezatěžují. Syntetické řasy EMPORIO Lashes vynikají maximální lehkostí, přirozeností, bezstarostnou péčí, jsou odolné vůči vodě, nepřízni počasí i mechanickému poškození. Navíc jsou hypoalergenní.

Důležité informace:
-aplikace je bezbolestná, trvá 1-2 hodiny,
-pokud nosíte kontaktní čočky, předem je před aplikací vyjměte,
-na aplikaci přijďte nenalíčená, den předem si večer odličte řasy nemastným odličovadlem a omyjte mýdlovou vodou, aby se odstranila mastnota,
-večer a ráno před aplikací nenanášejte na oční okolí krém.

Dále v našem salonu nabízíme prodlužování řas technikou 3D řasy wolume, manikúru a nehtovou modeláž, welness pedikúru, čistění pleti ultrazvukovou špachtlí a masáže obličeje.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rekvalifikujte se do médií - moderátor, kamera
Kompletní zpracování účetnictví včetně mezd »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).