Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Velikonoce 2014 v orlických horách - alfa resort


Vložil(a) František Bort
Datum zveřejnění 1.4.2014 08:06
Kontaktní telefon 773100119
Kontaktní e-mail info@alfaresort.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Rychnov nad Kněžnou

Cena 490,00 Kč

Text inzerátu

Pro letošní Velikonoce jsme pro Vás připravili prodloužený víkendový pobyt za super cenu (490 Kč osoba/den) spojený s bohatým programem, který bude probíhat po celé Velikonoce přímo v Deštném. Své umění ve zdobení vajíček a pletení pomlázek si budete moci vyzkoušet přímo v horských chalupách.

Zároveň jsme pro Vás připravili celou řadu „velikonočních specialit“. O provoz kuchyně se bude starat náš mladý šéfkuchař, který svoji kvalifikaci získal ve Francii, v restauraci „Le Grenier à Sél“ v Nancy. Tato restaurace je známa vysokou gastronomii a oceněna Michelinskou hvězdou.

Ke strávení příjemných chvil je Vám k dispozici vnitřní bazén s panoramatickým výhledem, hotelové fitness, hotelový masér, vnitřní i venkovní sauna, billiard, šipky, stolní tenis. volejbalové hřiště, tenisový kurt, dětské hřiště, pískoviště, atd. Celý objekt, včetně pokojů, je nekuřácký. Všechny další informace naleznete na našem webu: www.alfaresort.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Rekvalifikační kurz kadeřnické a holičské práce
Bezpečnost práce, požární ochrana, haccp »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).