Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Levné ubytování České Budějovice - penzion


Vložil(a) Jaroslav Srba
Datum zveřejnění 28.2.2014 16:43
Kontaktní telefon 387314949
Kontaktní e-mail info@hotely-ceske-budejovice.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres České Budějovice

Cena 430,00 Kč

Text inzerátu

Levné ubytování České Budějovice – penzion.

Penzion Levné ubytování České Budějovice se nachází nedaleko firmy Robert Bosch a Budějovický Budvar, v klidné části Českých Budějovic. Ubytování je vhodné pro služební cesty i rodinnou dovolenou.

Levné ubytování České Budějovice disponuje prostornými a kvalitně vybavenými pokoji s vlastním WC, koupelnou, minibarem a kvalitním Wi-Fi připojením k internetu. Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny LCD televizí s plochou obrazovkou, rádiem a satelitním příjmem.

Levné ubytování České Budějovice má skvělou více než dvacetiletou tradici. Penzion je stále velice oblíben a navštěvován.

Parkování je možné před penzionem, nebo na uzavíratelném a nepřetržitě monitorovaném parkovišti v objektu Levné ubytování České Budějovice.

Penzion Levné ubytování České Budějovice připravuje ve vlastní restauraci chutné snídaně. Večeři si ubytovaní hosté mohou vybrat z bohaté nabídky jídelního lístku.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Asprovalta - greece dovolená u moře
Pomoc z tíživé situace »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).