Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Očista od negativní energie


Vložil(a) Marcela Kunz
Datum zveřejnění 26.11.2013 16:35
Kontaktní telefon 739667358
Kontaktní e-mail genea1@email.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Zlín

Cena 4 800,00 Kč

Text inzerátu

Osobně i na dálku-očištění aury i fyzického těla od negativních vlivů,entit,kleteb,nepřejícnosti a závisti,či pomluv druhých, očista domů,bytů a prostor od působení negativních energií. Chcete,aby se vám dařilo? Změňte se současně uvnitř i ve fyzickém těle-tím umožníte změnu situací,které vás trápí.
-3 Týdenní hloubková očista a odblokace-diagnostika automatickou kresbou,5x hloubkové karmické čištění-Karuna-ki, 1x spalování negativních energií, 6x doplnění a srovnání čaker, odblokace chybných programů nevědomí(SRT),obnova úkolu duše,restart vědomí,podvědomí a nevědomých programů + obnova energií v těle fyzickém+vylepšení zdraví a fyzické kondice,cena za 21 dní 4.800,-
Dovolte si mít spokojený život+odblokujte si vlivy negací,jež na vás i ve vás působí.
Info: genea1@email.cz, www.spiritlecba.717.cz

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Hubnutí pro ženy
Angličtina, konverzace s rodilou mluvčí - praha »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).