Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Masáže, regenerace sil v pardubicích


Vložil(a) Hana Pecinová
Datum zveřejnění 24.8.2013 18:06
Kontaktní telefon 777 091 298
Kontaktní e-mail zdeninka.navratilova@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Pardubice

Cena 500,00 Kč

Text inzerátu

Nabízím komplexní masérské služby: detoxikační, havajská, magic hot stones, relaxační a reflexní masáž, jehličková antistresová masáž. Oxygenoterapie: celková regenerace organismu, dále pak reiki a shamballa 1024 + masérské kurzy. Moji prioritou je vaše spokojenost.
Relaxační (klasická olejová masáž celého těla). Havajská havajská technika spojená s masáží celého těla). Masáž spojená s Reiki popř. energií Shamballa 1024 (odstranění bloků a obnovení průtoku energie k jednotlivým orgánům, celková harmonizace a regenerace sil). Detoxikační medová masáž s Reiki (klasická masáž celého těla, detoxikační medová masáž a tlaková masáž chodidel. Kombinovaná masáž (klasická masáž celého těla, detoxikační medová masáž, masáž horkými lávovými kameny a tlaková masáž chodidel). Oxygenoterapie (kyslíková terapie – regenerace organismu, posílení imunitního systému, proti stresu a únavě, k oddálení projevů tělesného i duševního stárnutí. Jehličková antistresová masáž (odstraňuje únavu a stres, uvolní tělo a odstraní bloky, oživí krevní oběh, přináší komfortní pocity tepla, příjemné vibrace, úlevu a nastartování celého organismu).
Objednejte si svůj termín na tel. 777 091 298.

Možnost zakoupení dárkových poukázek.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Kurz olejomalby metoda bob ross® sleva 50
Dárek foto 2d, 3d laser crystal, křišťál, sklo. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).