Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Marketer - poslední místa


Vložil(a) Radovan Penc
Datum zveřejnění 20.2.2013 16:48
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail p.penc@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 1

Cena

Text inzerátu

1 března bude spouštěn nový globální podnikatelský projekt založený na internetu a aplikaci pro mobilní telefony. Půjde o úplný průlom v obchodování jednoho druhu služeb, který je široce konzumován na celém světě. Šíření projektu proběhne formou síťového marketingu.

Chcete být informováni? Vložte email do registračního formuláře.

Chcete participovat na budoucích výnosech projektu? Šiřte povědomí o projektu poté, co po úspěšné registraci získáte svůj vlastní registrační link.

Je třeba platit nějaké vstupní poplatky? Ne, vklad jakýchkoliv peněz do projektu není a nebude nutné.

O co se jedná? Projekt je stále ve stádiu vývoje a proto nebudeme konkrétní know-how před termínem spuštění projektu zveřejňovat. Dostupné informace jsou v sekci FAQ (často kladené otázky) na webu. Vzhledem k potřebě rychlého rozjezdu projektu už dopředu umožňujeme vznik síťové struktury budoucích marketérů.

VŠE TOTÁLNĚ ZDARMA !!!

Vzniká mi registrací nějaký závazek? Ne, kdykoliv můžete svobodně z projektu vystoupit.

Mohu šířit projekt iv zahraničí? Ano je to spíše výhodou. Projekt opustil hranice našeho státu prakticky ihned po spuštění prověrky před fáze. Další informace na www.prace.napady.net

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Začněte své dluhy řešit
řešení pro všechny »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).