Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Hodinová kamarádka, ženám i seniorům


Vložil(a) Eva Menšíková
Datum zveřejnění 1.10.2012 20:14
Kontaktní telefon 736662187
Kontaktní e-mail eva.kitty@seznam.cz
Kategorie Ostatní služby
Okres Praha 1

Cena 500,00 Kč

Text inzerátu

Hodinová kamaradka.cz pro ženy všech věkových kategorií včetně starších ročníků, Praha a okolí VŠ 34 let se znal. AJ (možno hovořit v aj) s vlastním vozem, sportovně zal. a všestranných zájmů (jezdectví, kynologie, tanec, zumba, bikhram yoga, literatura, cestování, film). Nabízím doprovod do společnosti i VIP večírků, kina, divadla, muzea, histor.památky - možná dohoda do zahraničí, výlety. Chybí Vám přítel, kamarádka nemá zrovna čas? Potřebujete poradit s nákupem šatů, v oblasti estetiky, vybrat slušivé oblečení, doporučit výhodné nákupy (i po internetu či v zahraničí) a zároveň odvézt hezkým vozem a spolehlivou řidičkou?
- nemáte si s kým popovídat o osobním životě, zážitcích, úspěchu ale i zklamání?
- nemá Vás kdo vyslechnout či poradit?
- potřebujete odvézt k doktorovi, návštěvu blízkého v nemocnici či jinde a mimo město?
- nemáte společnost o svátcích, víkendech a chcete navštívit zajímavá místa, restauraci, čajovnu, kino, divadlo - je Vašim přáním vyjet si do přírody v okolí Prahy - nemáte si s kým pohovořit o svých zážitcích, probrat shlédnutý film či přečtenou knihu nebo se svěřit bez nutnosti návštěvy psychologa?
Žena s vlastní úklidovou firmou, flexibilní, spolehlivá, seriozní, vzdělaná, na úrovni! Pro chvíle samoty, poradit, doprovodit i na váš oblíbený sport. Starším lze pomoci s nákupem, úklidem, radou, dovoz k lékaři, na rehabilitaci. Cena 500Kč/hod - dle dohody. Web: www.pro-zeny.com

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Angličtina, konverzace s rodilou mluvčí - praha
Zhotovení foto 2d, 3d laser crystal, křišťál, sklo. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).