Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem restaurace na staré poště v hradci králové


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 11.3.2011 11:53
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 50 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu prostory restaurace Na Staré poště, roh ulic Špitálská a Dlouhá nedaleko Velkého náměstí v Hradci Králové. Prostory jsou v tuto chvíli vyklizovány. V poslední době zde byla restaurace a diskotéka. Elektoinstalace 230/380V.



Velikost prostor je až 230 m2 (je možno částečně modifikovat). Aktuálně je prostor kolaudován jako restaurace s minutkovou kuchyní. Prostory budou k dispozici bez vybavení. Možné využití jako restaurace, bar, kavárna, pizzerie, kanceláře, sídlo firmy, apod. V žádném případě nelze prostor využít jako diskotéku či hernu (myšleno výherní automaty). Prostory jsou k dispozici ihned po podpisu nájemní smlouvy. Uvedená cena za nájemné je k jednání a je bez DPH které je nutné připočíst. Provize RK je jenoměsíční nájemné splatné při podpisu nájemní smlouvy. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« 2 atraktivní činžovní domy na gočárově tř. v hradci králové
Pronájem bytu 1+1,hradec králové,nerudova »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).