Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej moderní výrobny lahůdek a pekárny v kralupech nad vlt


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 17.2.2011 14:19
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Mělník

Cena 14 000 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízený prodej moderního potravinářského čtyřpodlažního objektu s nádvořím. Objekt se nachází na hranici obytné a průmyslové zóny v centru města Kralupy nad Vltavou, nedaleko od nájezdu na dálnici D8 (což umožňuje rychlé spojení s Prahou a Severními Čechami) a logistických skladů Tesca, velkomarazíren Nowaco apod. Je postaven na pozemku o rozloze 1249 m2, vedeném v Katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří. Celková užitná plocha objektu je 1590 m2.

Objekt je po rozsáhlé rekonstrukci a splňuje veškeré normy EU pro potravinářskou výrobu. Má klimatizované výrobní prostory, bezespárové lité podlahy, nerezové stropy apod. V rámci rekonstrukce byli nainstalovány nové rozvody vody, elektřiny a plynu. Proběhla kompletní výměna oken za plastová s bezpečnostními žaluziemi. Výrobní prostory byli nové obloženy. Střecha budovy je nová a částečně i fasáda.
V současné době jsou tři podlaží pronajaty zahraniční firmě, která zde realizuje svou potravinářskou výrobu. Nemovitost je této firmě pronajata na dobu určitou 2 roky s opcí na další 3 roky. Pronájem je od 1.10.2010. Nájemce za pronájem platí 120 000,- Kč měsíčně. Dále jsou zde pronajaty sklady za 15 000,- měsíčně na dobu neurčitou dalšímu nájemci. K využití pro vlastní potřebu jsou k dispozici 3 kanceláře a 3 sklady. Při rychlém jednání možnost slevy. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem 2 kanceláří,praha 1-václavské náměstí
Pronajmu 2+1 v chrudimi »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).