Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej komerční nemovitosti v centru chlumce nad cidlinou


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 5.1.2011 10:29
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 25 000 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji komerční nemovitost na náměstí v Chlumci nad Cidlinou o celkové výměře 1 620 m2 kde každé poschodí má 540 m2. Vlatní pozemek bez zastavěné plochy má 250 m2. Nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2007. Elektoinstalace 220/380V, vytápění objektu ústředním topením plynovým kotlem, voda městská, kanalizace.


V nemovitosti jsou dva obchody, kancelář, bar s hernou, byt 5+1 a dalších neopravených cca 800m2 s možností další rekonstrukce na komeční prostory a nebo 10-15 bytových jednotek. Nemovitost je v současné době obsazena na 75%. Dispozice domu pohledem z náměstí: vstup na dvůr vraty, prodejna o celkové výměře 250m2 se sklady a sociálním zařízením, z ulice vstup do domu do prvního a druhého patra, vstup do baru s hernou po kompletní rekonstrukci, je zde možno i vařit, sklepní salonek v klenbách, vzduchotechnika, sociální zařízení. Další vstup do domu ke kanceláři a bytové jednotce a prodejna o celkové výměře 80 m2 se sklady a sociálním zařízením. Každá prodejna má velké výlohy, podlaha dlažba. V první patře byt 5+1 výměře 200 m2. Podlaha plovoucí, PVC a dlažba, okna dřevěná. V celém objektu bezdrátový internet, parkování možno přímo před domem pro zákazníky a ve dvoře pro majitele. Chlumec nad Cidlinou je 4 km od nájezdu na dálnici Praha - Hradec Králové. Pardubice, Hradec Králové 25 km, Praha 30 min. Nemovitost je k dispozici ihned po zaplacení. Dobrá investice, ale i možnost podnikání. V případě rychlého jednání možná sleva. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronajmu mistnost v domku
Pronájem komerčních prostor v chlumci nad cidlinou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).