Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej výrobních a skladovacích prostor okres rokycany


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 13.10.2010 12:37
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Rokycany

Cena po domluvě

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji zavedenou strojírenskou firmu včetně strojů. Objekt je na vlastním pozemku. Veškeré inženýrské sítě voda, elektřina a plyn zavedeny. Telefonní linka s internetem. Dílna je zateplená a vytápěná, sklad nezateplen. Příjezdová cesta i pro kamiony.


V přízemí je chodba z které se vstupuje do sprch ( velký bojler) a WC, schodiště do patra kde je kancelář – 19 m2 a denní místnost ( šatny – 15 m2)
Chodba v přízemí dále navazuje na samotnou velkou dílnu, která má celkem tři části:
1.soustružna 140 m2 – soustružna má i samostatný vjezd z venku.
2.frézovna 60 m2
3. obslužný provoz ( brusírna) 45 m2
Po schodech vstupujeme do přípravny materiálu – 50 m2, zde je vchod do skladu hutního materiálu o rozměrech 185 m2. Sklad má i samostatný vjezd z venku.
V roce 2000 provedena kompletní rekonstrukce celého objektu včetně elektroinstalace a topení. Cena je po dohodě s majitelem. Doporučujeme prohlídku!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« šumava,chata iris s bazénem,r.2011
Hledáte stále svou šanci? »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).