Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Komerční objekt - výroba - skladovací prostory- aš


Vložil(a) BLUESTARS
Datum zveřejnění 21.7.2010 17:10
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail centrala@bluestars-reality.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Cheb

Cena 4 725 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme Vám samostatně stojící zděný objekt, který lze využít na drobnou výrobu a nebo sklady. Čtyřpodlažní budova o zastavěné ploše 768 m2 má celkovou podlahovou plocha 3.072 m2, využitelnou plochu celkem cca 2.840 m2, výšku stropů 3,5 – 3,7 m ( lze spojit podlaží na výšku cca 7 m ), výška budovy je 14,2 m.
Jednotlivá podlaží mají vysokou nosnost.Nosnost části I. nadzemního podlaží je 1.200 kg/m2 ( při betonové podlaze je nosnost neomezená ). Ostatní podlaží 350 - 750 kg/m2. Stávající podlahy: Ocelové I nosníky, trámy, dřevěná podlaha. Schodiště a schodišťové podesty jsou betonové. Vlastní přípojka vody. PD nové plyno přípojky a nové el. přípojky vypracována, chráničky pro uložení přípojek jsou uloženy v nové komunikaci. Stávající topení na tuhá paliva s vnitřním teplovzdušným rozvodem. Smlouva s RWE na plynové topení je uzavřena. Nemovitost je situována u hlavní silnice v Aši, ulice Saská. Nákladní výtah, 2 x vlastní studna v objektu, sítě v místě, možnost nakládky a vykládky nákladních vozidel ( čtyři nakládací rampy). Projektová dokumentace na novou přípojku elektro pro výrobní činnost a povolovací řízení k dispozici.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Komerční objekt - k. vary-tuhnice
Chata + zahrada - karlovy vary - jenišov »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).