Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej moderní výrobny lahůdek a pekárny v kralupech nad vlt


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 31.5.2010 10:32
Kontaktní telefon 737 447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Mělník

Cena 14 000 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízený objekt se nachází na hranici obytné a průmyslové zóny v centru města Kralupy nad Vltavou, nedaleko od nájezdu na dálnici D8 (což umožňuje rychlé spojení s Prahou a Severními Čechami) a logistických skladů Tesca, velkomarazíren Nowaco apod. Je postaven na pozemku o rozloze 1249 m2, vedeném v Katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří. Celková užitná plocha objektu je 1590 m2.

Ve čtyřpodlažní budově jsou umístěny:

Vybavená pekárna pro výrobu slaného i sladkého pečiva.
Výrobna lahůdek vybavená teplou a studenou kuchyní.
Sklady pro chlazené a mražené výrobky.
Nakládací a vykládací rampy vedoucí na nádvoří.
Kanceláře pro vedoucí pracovníky, účetní, apod.
Šatny, sociální zařízení, technické zázemí.

Výrobní část je po kompletní rekonstrukci a splňuje normy EU pro potravinářskou výrobu. Má klimatizované výrobní prostory, bezespárové lité podlahy, nerezové stropy apod. V rámci rekonstrukce, byly zcela nahrazeny původní rozvody vody, elektřiny a plynu. Proběhla kompletní výměna oken za plastová s bezpečnostními žaluziemi. Výrobní prostory byly nově obloženy. Střecha budovy je nová a částečně i fasáda. Momentálně nevyužívané části areálu jsou pronajaty s možností rychlého ukončení nájemního vztahu. Objekt sousedí s nemovitostí, kde je možnost dokoupit bytové jednotky a garáže.

Nabízená výrobna lahůdek a pekárna je v plném provozu a v případě prodeje nemovitosti je možno jednat i o převzetí výroby a distribuční sítě odběratelů v Praze a blízkém okolí.
Při rychlém jednání možnost slevy. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem kanceláří v blízkosti hradce králové
Pronajmu samostatný pokoj »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).