Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Zahradní chata 01, 43m2, 2+kk, 650 000,-


Vložil(a) Martin Chour
Datum zveřejnění 11.1.2013 17:14
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.house@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Praha-východ

Cena 650 000,00 Kč

Text inzerátu

Naše společnost Retail House nabízí k výstavbě zahradní chatu 01, která je určená pro sezónní relaxaci a rekreační vyžití. Jedná se o stavbu o užitné ploše 43 m2 a velikosti 2+kk, kde dispoziční řešení nabízí vše, co je nutné pro komfort, ale i funkčnost. Nenáročná stavba, která splní všechny požadavky pro majitele této nemovitosti. Vytápění je řešeno přímotopy. Realizace od započetí stavby do 2 měsíců.

Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four, tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Rodinný dům splní očekávání i pro náročné zákazníky. Vyřídíme za Vás kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru našim hypotéčním poradcem.Velmi pěkné a moderní bydlení. Doporučujeme! Výstavbu nabízíme i ve variantě na dokončení.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Malý byt k pronájmu
Mezonetový byt 1+1 44m2 s balkonem ve smiřicích »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).