Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Chata na prodej 3+1 roštín, oblast bunč


Vložil(a) Ježková
Datum zveřejnění 7.8.2012 12:01
Kontaktní telefon 777023918
Kontaktní e-mail jezkova321@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Zlín

Cena 934 000,00 Kč

Text inzerátu

Chata na prodej 3+1 Roštín, oblast Bunč. Prodej krásné chaty o velikosti 3+1 s možností celoročního bydlení se zděným sklepem v žádané rekreační oblasti Chřibů. Zastavěná plocha je cca. 66 m2, pozemek 423 m2. Prodej krásné dvoupodlažní chaty 3+1 po celkové rekonstrukci na vlastním pozemku. Chata se nachází v atraktivní rekreační oblasti Chřibů, konkrétně lokalita Bunč. V přízemí domu se nachází kuchyně, koupelna, WC, chodba a sklepní prostor. V prvním patře je obývací pokoj s krbem, 2 ložnice a podsklepená terasa.
Elektrické přímotopy, v kuchyni norská krbová litinová kamna zn. Jotul, v obývacím pokoji zděný krb s uzavřenou vložkou. Elektřina – přípojka 220+380V, příprava na připojení elektrocentrály. Samostatný přívod vody z lesní studny. Chata má jako jedna z mála chat okolních hromosvod. Parkování přímo na pozemku.
Volejte kdykoli na naše kontakty nebo pište sms.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 3+kk
Pronájem bytu 1 + kk, 30 m2, rajhrad u brna »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).