Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronajmu bez rk moderní novostavbu 1+1 brno leskava


Vložil(a) ....
Datum zveřejnění 17.7.2012 12:54
Kontaktní telefon 776548457
Kontaktní e-mail l.pp@atlas.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Brno-město

Cena 7 400,00 Kč

Text inzerátu

Pronajmu BEZ RK moderní novostavbu, prostorný 1+kk - tvar bytu do L. CP: 40.m2. Bytový areál U Leskavy, Starý Lískovec. Kolaudace červenec 2012. Budete 1.nájemníky. Jedná se o byt na Z., s výhled do klidné části, 4.p/6, s balkonem. Nová KL, sporák, luxusní koupelna s vanou. Italská keramická dlažba, stejně tak ve vstupní chodbě.V obojí podlahové vytápění, plovoucí podlahy. Vlastní měřiče tepla, vody, elektřiny, termostat. TV rozvody, přípojky na telefon, internet.
Bezpečnostní vchodové dveře od domu i bytu, prostorný výtah. Výborná občanská vybavenost v okolí.
Klidná lokalita, nedaleko centra.
Cca 100.m k zastávce MHD. Přímé spojení do centra -10.min., 5.min.(2.zastávka) k nemocnici a Univerzit.Kampusu. Rychlý výjezd na dálnici.
K nastěhování – od 1.8. 2012. Měsíční nájem: 7400,- Kč + služby: 2000,- které jsou zúčtovatelné. Neplatíte provizi, jsem přímý majitel. Pronájem je vhodný pro slušný pár či jednotlivce, nejlépe nekuřáky, bez zvířat. Prosím, ne SMS. Děkuji
776 548 457

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Plechové garáže - montáž a dovoz zdarma celá čr
Chata na prodej lošov »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).