Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej 2 činžovních domů s byty a obchody v centru hk


Vložil(a) Petra Veličková
Datum zveřejnění 24.5.2012 22:52
Kontaktní telefon 776744777
Kontaktní e-mail admin.velickova@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 19 950 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízím k prodeji 2 činžovní domy s možností nástavby až 3 pater na Gočárově třídě v Hradci Králové.
Budovy na sebe navazují, jsou zděné, rohové, nachází se na velmi frekventovaném místě u křižovatky mezi ulicemi Gočárova a Habrmanova. Před budovou má v horizontu 2 let vzniknout moderní kruhový objezd a připravuje se výstavba obchodního centra. Vedle budovy se zároveň nachází Jiráskovy sady, Habrmanova škola, školka, obchody a ve vzdálenosti do 200 m se nachází autobusové a vlakové nádraží. V současnosti se v budovách nachází prodejna pekárny, další nebytové prostory vhodné k pronajmutí, 11 bytových jednotek, kancelář, a rozsáhlé půdní prostory. Budova lze nastavět až 3 patry. Jedná se o velmi zajímavé místo jak komerčně, tak pro bydlení. Je zde nabídka investora na přestavbu na 6-podlažní bytový dům s podzemním parkováním s možností výrazného zisku. Zastavěná plocha činí cca 512 m2, výměra pozemků celkem činí 687 m2. Před domem je možnost parkování, dále lze řešit parkování ve dvoře po úpravách. V současnosti se připravuje oprava fasády.
Střecha je dobrá, plechová, trámy jsou v pořádku. Staticky dům nemá problémy. Sklepy jsou vyklizené s částečnou přípravou pro odvod vlhkosti s následnou možností dalšího využití jako komerční prostory.
Jedná se o velice zajímavou, exkluzivní nabídku naší realitní kanceláře. V případě zájmu nás kontaktujte na 776744777 nebo info@reality-velickova.cz.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Nadstandardní zhodnocení
Pronájem bytu 3+1 jičín »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).