Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem komerčních prostor v chlumci nad cidlinou


Vložil(a) Chour Martin
Datum zveřejnění 29.4.2010 14:41
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Ostatní nemovitosti
Okres Hradec Králové

Cena 55 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu velice prostorné komerční prostory s výlohami o výměře cca 250 m2 v centru Chlumce nad Cidlinou se vchodem do náměstí a parkovištěm přímo před prodejnou. Prostory byly dříve využívány jako obchod s textilem. Elektoinstalace 220V, vytápění ústřední.

Dispozice prodejny: vstup z náměstí přímo do prodejny, vpravo chodba s úklidovou komorou, dále menší prodejní prostor, velká prodejna s vlastními sklady a sociálním zařízením. Prostory lze využít na jakoukoliv obchodní činnost s vyjímkou hostinské. Majitel požaduje nájemné ve výši 55 000 Kč. Uvedená cena je včetně služeb za energii. Prostory volné ihned. Velice dobré místo v cenrtu města. Doporučujeme !

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem prodejny v centru chlumce nad cidlinou
Prodej komerční nemovitosti v centru chlumce nad cidlinou »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).